Kim Kardashian Hollywood aplikacija za iPhone

Iako nam je već odavno znano da je nekadašnja starleta Kim Kardashian razvila poprilično ogroman biznis zasnovan na svojem životu i liku.

Kim Kardashian Hollywood aplikacija za iPhone svakako je još jedan dobar pokušaj za zaradom dollara. Osim što valja napomenuti, aplikacija Kim Kardashian namijenjena je onima starijim od 12 godina.
Kim Kardashian aplikacija (igrica) obilježena je kao Mild Sexual Content soga zaista nemojte ovu igricu igrati sa svojom djecom. Kim Kardashian Hollywood kompatibilna je  iPhone 5, iPod i iPod touch uređajima.

kim kardashian aplikacija za iPhone

kim kardashian aplikacija za iPhone

Želite li proživjeti jedan djelić život Kim Kardashian, ova igrica aplikacija za iPhone pomoći će Vam u tome . Pridružite se Kim Kardashian na crvenom tepihu u Hollywoodu.

Aplikacija Kim Kardashian Hollywood omogućuje ti stvaranje svog nspirirajućeg  celebrety-ja koji će biti prepušten glamuru.

Kreiraj svoju zvijezdu,biraj između tisuće mogućih izgleda i stilova, naravno možeš odabrati i prema prijedlogu Kim Kardashian :).

Dakle kao što smo ranije u tekstu naveli, aplikacija vam omogućuje da živite slavan život Kim Kardashian oko koje se uvijek paparazzi, druge celebrity osobe kao i fanovi s kojima se morate nositi.

Osvoji Red Carpet i postani još jedan u nizu od slavnih ličnosti u Kim Kardashian aplikaciji za iPhone.

Druži se s glumcima A klase, manekenkama i profesionalnim modelima, modnim dizajnerima i sl. Preuzmi L.A. u virtualnom svijetu te obiđi sve ekskluzivne klubove, luksuzne domove i najskuplje butike.

Putuj Amerikom,dejtaj sa celebritima. Tko ne bi htio vidjeti barem na jedan dan kako žive razmaženi bogataši koji su unovčili svoj izgled i intimu?

Nadajmo se da Vam se igrica neće baš previše svidjeti, no opet ako ste buduća Kim Kardashian ova igrica pomoći će Vam da se pripremite na celebrity svijet.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, iPhone, iPhone5 i označen sa , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.