Novi iPhone 6 i iPhone 6 Plus smartphone

Novi iPhone 6 konačno pušten u prodaju a već slušamo negativna kritike. Pušten i prvi online video koji pokazuje kako je iPhone 6 vrlo lako saviti.

Aluminijsko kućište vrlo je lagano i “mekano”, pa je moguće da će vam se dok ga nosite u džepu saviti.


Trenutno lako savijanje uređaja ističu kao vrlo lošu karakteristiku. Vjerujemo da će s vremenom dolaziti toga sve više. No dajmo sad zapravo o samom uređaju.

iPhone 6 modelSva nagađanja i glasine o iPhone 6 uređaju prije no što je pušten u prodaju, meni je najzanimljivija bila najava da će biti transparentan. Nažalost nema prozirnog modela iPhone 6 ni iPhone 6 Plus modela.

Dakle cijene modela vrtoglave su i penju se do 400 dolara ako govorio o modelu Apple iPhone 6 (128GB, gold) dok primjerice Apple iPhone 6 Plus ima cijenu i do 500 dolara što je u kunama. Ovisno o kapacitetu tako varira i sama cijena iPhone 6 smartphone-a.

iPhone 6 model dostupan je u srebrnoj, zlatnoj ili svemirsko sivoj boji. Kapacitet od 16GB, 64 GB i 128 GB. Za model iPhone 6 Plus kapaciteti su isti kao i mogućnost odabira boje. Razlikuju se naravno i u dimenzijama samog smartphonea.

iphone 6 i iphone 6 plusiSight kamera nova 8xmegapiksela iSight kamera sa 1.5µ piksela, autofokus sa Focus Pixel, optička stabilizacija slike (samo iPhone 6 Plus), leća od 5 elementa, hibridni IR filter, safir kristalni pokrov leće, auto HDR za fotografije.

Naravno iPhone 6 i iPhone 6 Plus izuzetni su smartphoneovi i rado biste ga imali kad ga samo na čas primite u ruke.

Novost je zasigurno još i Apple Pay, gdje uz iPhone možete kupovati u apple trgovini. Touch ID, otisak prsta kojim ćete otključavati vaš novi fenomenalni telefončić.

Neka slike i video govori više od riječi.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u Apple, iPhone 6, iPhone baterija, iPhone ekran, iPhone kamera i označen sa , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Jedan odgovor na Novi iPhone 6 i iPhone 6 Plus smartphone

  1. Povratni ping: iPhone 6 sa solarnim napajanjem | iPhone servis - Apple

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s