Koju eksternu (vanjsku) dodatnu bateriju za iPhone izabrati

Puno izbivate iz kuće ili ureda, volite kampirati, planinariti ? Dodatna eksterna baterija za iPhone je svakako osvježenje svakom vlasniku iPhone-a. Naravno da nas baterija uvijek izda kad nam je najpotrebnija, zato ćete nabavkom dodatne vanjske baterije ipak osigurati bezbrižno provođenje vremena daleko od zidne utičnice.

U današnjem vremenu, živimo s prenosivim uređajima svaki dan, što s tabletima, smartphone-ima, mp3 playerima, kamerama i sličnom opremom kojasu dio naše svakodnevica.

Eksterna dodatna baterija za iPhone

Upotreba dodatne eksterne baterije i sama ponuda je velika stoga naravno prije kupovine pročitajte kako odabrati odgovarajuću eksternu bateriju za iPhone. Input – kakav zahtjeva vaš iPhone.

Eksterne baterije za iPhone

Eksterne baterije za iPhone

Kada kupujete dodatnu bateriju, prije no što krenete u put kupovine, morate saznati koliku voltažu ima output punjača, te nabavite s istom ili većom voltažom.

Ovo je vrlo važno, jer krivo odabrani punjač vam isprazniti bateriju umjesto da ju napuni ( a to nikako ne želite da se dogodi).

Kako biste izbjegli blamažu pročitajte u tehničke specifikacije iPhone uređaja , ako ste izgubili svoj manual, možete provjeriti koja je voltaža na punjaču za zidnu utičnicu (piše na poleđini). Voltaža je izražena u V (volt) ili u miliamperima (mA).

Kada kupujete bateriju , vodite računa o istoj voltaži koju zahtjeva i vaš iPhone. Odaberite odgovarajuću veličinu baterije Sve stvari moramo uzeti u obzir, što je baterija teža , odmah znamo da ima veći kapacitet, što znači da ima povećane kapacitete za punjenje više vrsta uređaja odjednom.

Raspitajte se koliko punjenja možete očekivati od takve baterije. Informacije o kapacitetu skladištenja prijenosnog uređaja, nalazi se na bateriji unutar uređaja. Izražena je ili u Amp sati (Ah) ili miliamper (mAh). Taj broj vam je potreban kako biste usporedili koja je napisana na dodatnoj bateriji punjaču.

Kapacitet dodatne baterije za iPhone

Kapacitet baterije je važan kako biste znali koliko napajanja može izdržati ali i koliko snage može poslati prije no što se ponovno treba nadopuniti. Minimalni vijek trajanja dodatnih eksternih baterija je oko 500 punjenja.

Snaga vrste punjenja Ovisno o modelu, prijenosni punjač baterije može biti nadopunjen na više načina, uključujući solarno napajanje, USB, 12 voltni DC punjač za auto, zidni adapter ili 2A AA baterije.

infinity cell maska za iphone - maska i dodatna baterija u jednom

Maska baterija za iPhone

Već smo pisali o Infinity cell maski bateriji za iPhone koja je odličan način kako stalno puniti bateriju vlastitim kretnjama.

Dakle mobitel držite u đžepu dok hodate, yogirate ili se krećete i mobitel se puni uz pomoć pretvaranja kinetičke energije (vaše kretanje) u električnu.

Zapravo sami punite svoj mobitel svojim pokretnima.

prijenosni punjac za iPhone - mophie powerstation

Mophie iPhone punjač

Mophie – iPhone prijenosni punjač baterija je također već obrađena tema kod nas. Ovaj ekterni punjač za iPhone moguće je nabaviti u dva modela Mophie Powerstation i Powerstation Duo.

Oba Powerstation uređaja imaju snagu od 2.1A, te se razlikuju po tome što običan powerstation ima kapacitet od 4000 mAh, dok Powerstation Duo ima 6000 mAh.

Dolaze sa dva kabela  jedan koristi kako bi se prijenosni punjač spojio na gradsku mrežu i tako napunio, dok drugi kabel služi kako bi se prijenosni punjač spojio na vaš iPhone ili iPad.

solarni punjač za iPhone bateriju

solarni punjač za iPhone

Za one koji to vole zeleno 🙂  Iphone punjač na solarnu energiju A-Solar iOS Solar Power Dock modeli.

Punjač je zaista dovoljno mali da vam ne smeta, teži svega 120 grama, a ima bateriju od  6000 mAh koja kad je do kraja puna stoga može napuniti vaš iPhone nekoliko puta.

Potrebno ga je držati na suncu cijeli dan nakon što se isprazni.

chargecard punjac

ChargeCard punjač za iPhone

ChargeCard punjač za iPhone veličine kreditne kartice

Ovaj punjač za mobitel koji stane u svaki novčanik je zaista impresivan zbog svoje veličine i zato šte nije potrebno koristiti nikakve kablove ili priključke.

Na kartici se nalaze samo dva utora, jedan koji se ukopča u vaš iPhone mobilni uređaj, te drugi koji možete ukopčati u bilo koji USB utor.

Sami ćete odlučiti koja od ovih ili kombiniranih opcija punjenja odgovara vašem stilu i načinu života.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u Apple, iPhone, iPhone 6, iPhone baterija, iPhone3, iPhone4, iPhone5 i označen sa , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s