Kako pronaći svoj izgubljeni iPhone uređaj?

GadgetTrak iOS Security- za pronalazak iPhone koja će Vam reći i tko ga koristi

Ako ste pretražili sva mjesta, iskoristili sve aplikacije za pronalazak svog iPhone uređaja i niste ga locirali. Onda je GadgetTrak aplikacija koja će vam putem kamere s prednje strane iPhone pokazali i lice zlikovca koja ga koristi.

Instalacija GadgetTrak svakako će Vam pomoći ako vam zaista netko ukrade iPhone, stoga možda bi i vaš iPhone trebao biti dodatno zaštićen od moguće krađe instalacijom GadgetTrak.

Negativna strane ove aplikacije jest u tome što ne možete odmah saznati gdje se vaš iPhone nalazi jer se vrijeme osvježava svakih primjerice 30 minuta a postavke se mogu promijeniti na samom iPhone uređaju a ne na webu.

Stoga prilikom instalacije aplikacije odmah namjestite vremenski interval na jednu minutu pa uvijek možete pratiti gdje vam je iPhone, na karti. Aplikacija je vrlo precizna u lociranju,a njegove kamere koje su ključne za ovu aplikaciju mogu pomoći u preciziranju mjesta na kojem se iPhone nalazi.

Korištenje kamere morate platiti 1 dolar te je naravno to najbolje učiniti prilikom instalacije aplikacije. Kako biste u potpunosti iskoristili mogućnosti ove aplikacije za pronalazak iPhone-a svakako odmah nadoplatite jedan dolar.

Cijena aplikacije za download iznosi 3,99 dolara, aplikacija uvijek radi u pozadini vašeg iPhonea i čeka dok ne postane potrebna.

Find My iPhone – Apple aplikacija

find my iphone aplikacijaAko izgubite jedan od svojih Apple uređaja, Find my Iphone aplikacija omogućit će vam da s drugog iOS uređaja nađete i zaštite svoje podatke .

Potrebno je instalirati besplatnu aplikaciju na drugi uređaj, ulogirati se sa AppleID podacima koje koristite za iCloud.

Uz pomoć ove aplikacije možete ustvrditi točno na karti gdje je iPhone, možete ga zablokirati, natjerati ga da zvoni ili prikaže poruku ili jednostavno pobrisati sve podatke. Kao i svaku od ovih usluga potrebno instalirati prije no što vam postanu potrebne, odlična stvar je što Find my iPhone samo trebate uključiti u postavkama na uređaju a nije potrebno ništa downloadati i instalirati.

Uređaj možete pratiti na internetu ili na nekom drugom urteđaju. Find My iPhone koristi GPS, WI-fi i bazne stanice kako bi locirala vaš uređaj. Od svih ostalih aplikacija Find my Iphone razlikuje se po tome što može izbrisati sadržaj s iPhone na daljinu. Niti jedna druga aplikacija Vam ovo ne može omogućiti stoga nema razloga da ne upalite ovu opciju.

Niti jedna od ovih usluga ili aplikacija neće baš uvijek i u svim situacijama pronaći vaš izgubljeni iPhone uređaj. No primjerice GadgetTrak aplikacija je odlična zbog prikaza slike lopova uz pomoć kamere s prednje strane uređaja.

No svakako će vam pomoći kod kuće ili na poslu pronaći zatureni iPhone između jastuka ili slično. No kako god Find My iPhone je svakako najbolja opcija i još je i besplatna.

Marco Polo aplikacije za iPhone – aplikacija s kojom možete pronaći svoj zagubljeni iPhone

Često negdje u stanu ostavite svoj iPhone pa ga ne možete pronaći. Aplikacija Marco Polo pomoći će Vam pronaći zagubljeni Iphone, samo viknite Marko a on će Vam vratiti Polo. Matt Wiechec dizajner i kreator je ove aplikacije. Ova aplikacija može se prilagodili s trideset govornih mogućnosti. Tako da možete i vikati nešto drugo osim Marko. Ova aplikacije je vrlo jednostavna za korištenje, no vrlo je inovativna i korisna. Korisnici se žale da im je iritantno crveno sučelje aplikacije koju ne možeš promijeniti.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, Apple, iPhone, iPhone 6, iPhone kamera, iPhone3, iPhone4, iPhone5 i označen sa , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s