Najskuplji iPhone na svijetu

Najskuplji iPhone na svijetu – limited edition od 24 karatnog zlata i optočen dijamantima

Iako je Apple-ov iPhone jedan od skupljih smartphone-ova koje možete pronaći na tržištu, postoje i limitirane verzije iPhone uređaja koje vrtoglavo premašuju “normalne” budgete i prazne novčanike i ušteđevine njihovih kupaca.

Najskuplji iPhone 5 stvoren je od strane Stuard Huges-a koji je poznat po stvaranju luksuznih Apple uređajima na način da ih optoči plamenitim metalima ili rijetkim dragim kamenjem. Najskuplja verzija iPhone 5 modela je smartphone s ugrađenom rijetkom vrstom crnog dijamanta.

najskuplji dijamanti iphone 5

najskuplji dijamanti iphone 5

Ovaj najskuplji iPhone 5 model napravljen je 24 karatnog zlata a slušalica mu je rukom napravljena od crnog dijamanta. Naručitelj ovog fantastično skupog iPhonea jest kineski poslovni čovjek koji je točno i izričito tražio zlatni iPhone s crnim dijamantom. Ovaj model ga je koštao 15 milijuna dolara.

Logo Apple -a obrubljen je zlatom a optočen dijamantima a gumb za star tj. pokretanje ispod ekrana Iphone-a je optočen crnim dijamantom.

Optočen je s otprilike 600 bijelog dijamanta na njemu se nalazi 135 grama 24 karatnog zlata i staklo od safira na ekranu. A Apple-ov logo na pozadini sastavljen je od 53 dijamantnih kamenčića.

Ovo je prvi put da je iPhone uređaj preoblikovan o ovako luksuzna proizvod a bilo je i raniji pokušaja, no cijena i izrada ovog iPhone 5 modela nadmašila je svaki budget i očekivanja korisnika.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iPhone5 i označen sa , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s