Aplikaciju WhatsApp Messenger – kupio Facebook

Jedna od novosti vezana za WhatsApp aplikaciju jest da da ju je kupio Facebook za 16 bilijona dolara. Jedan od informacija jest da nakon kupnje aplikacija više nije radila no drugi dan sve je došlo pod kontrolu i sada se aplikacijom možete služiti kao i prije kupnje. Whatsapp aplikacije je po našem izboru jedna od najboljih aplikacija za komunikaciju.

Posebnosti ove aplikacije su što možete osim chat razgovora dijeliti video-e, fotografije, poruke i audio poruke. Sam telefon tj. aplikacija će pronaći sve kontakte u Vašem imeniku koji imaju instaliranu ovu aplikaciju te će vam omogućiti da sa njima komunicirate bez naplate tarife. Možete uživati i u grupnim razgovorima tj. chatovima pa je vrlo pogodna za ćaskanja , dogovore, dijeljenje fotografija i videoa i lokacija na karti.

Komunikacija unutar Whatsup-a se ne naplaćuje a možete ju downloadirati za nula kuna ali nakon godinu dana korištenja naplatiti će vam je jednokratno oko 1 dolar. Konzumirati i koristiti ju mogu svi korisnici Google Android, Blackberry OS, Apple iOS, Microsoft Windows, Nokia Series 40, Symian i Asha platformi. Dakle aplikacijom se mogu koristiti svi vlasnici smartphone uređaja što ju čini vrlo popularnom i neograničavajućom aplikacijom.

Prilikom instalacije Whatsupp aplikacije na Vaš telefon morate kreirati user račun koji je vezan za vaš broj telefona. Aplikacija sama uspoređuje brojeve iz vašeg imenika sa brojevima u centralnom bazom Whatsaap-a i automatski vam dalje mogućnost da ih vidite i sa njim komunicirati sa njima preko ove aplikacije. Postoji mogućnost blokiranja neke osobe tj. broja telefona u Whatsupp aplikaciji kako vam se više ne bi mogao javljati ili vas maltretirati porukama koje ne želite primati od te osobe. Želite li imati najbolju aplikaciju za komunikaciju sa svojim prijateljima svakako si instalirajte Whatsapp.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u aplikacije za iPhone, Apple, iPhone, iPhone 6 i označen sa , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s