iPhone i iPad najbolje aplikacije za prijevode

Postoje dvije vrste aplikacija za iPhone koje prevađaju tekst, jedna vas odmah uče jeziku a druge aplikacije vam pomažu da na brzinu ispravite i prevedete riječi ili fraze.

Izabrali smo za Vas neke od aplikacija za prijevode za Apple iPhone smartphone-ove koji će vam prevesti željeno na neki od stranih jezika.

SayHi Translate aplikacija za iPhone i iPad

SayHI aplikacija nudi prijevod na više od sto jezika, posebnost je što čak nudi mogućnost i narječja nekih jezika u pojedinim zemljama.

Prijevodi koji nastaju uz pomoć ove odlične aplikacije SayHi možete dijeliti putem SMS poruka, e-maila ili društvenih mreža Twitter ili Facebook. Iako imaju svojih mana, hvale njegovu točnost prijevoda.

SayHi-aplikacija-prijevod za iPhone iPad

SayHi-aplikacija-prijevod za iPhone iPad

Kritičari hvale korisničko sučelje ove aplikacije. Posebnost ove aplikacije za prijevode jest što možete vratiti stare prijevode i obnoviti prošle razgovore. Download ove aplikacije koštati će vas 1.99 dolara a zauzeti će 13.1 MB na vašem iPhone-u i iPad uređaju.

Voice to voice je način reklamiranja ove aplikacije, tj. instant pričanje stranog jezika.

Recite riječ i on će vas prevesti 🙂 Zaista je odličan i za učenje ili komunikaciju sa nekim tko ne govori jezik koji vi poznajete. Prilikom putovanja u neko stranu zemlju ova je aplikacija za iPhone odlična prtljaga koju jednostavno morate imati kako biste se mogli sporazumijeti.

iTranslate aplikacija za iPhone i iPad

iTranslate aplikacija za prijevod za iPhone i iPad

iTranslate aplikacija za prijevod za iPhone i iPad

iTranslate aplikacija podržava više od 80 jezika. Ova aplikacija pomoći će primjerice svima koji ne poznaju jezik uopće a potrebno im je čitanje vrlo teških znakova (primjerice kineskih ili japanskih).Ova aplikacija nudi i multi-prijevod .

Želite li čuti kako se pojedina riječ izgovara možete odabrati ženski ili muški glas koji će vam izgovoriti riječ ili frazu. Ova aplikacija dati će vam mogućnost prijevoda jedne riječi na više “načina” ovisno o kontekstu u kojem je želite ispričati.

Aplikacija je besplatna za download.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u Apple, iPhone, iPhone 6, iPhone3, iPhone4, iPhone5 i označen sa , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s