Ninja block iPhone aplikacija za upravljanjem senzorima u svojem stanu

Ako ste tip osobe koja voli biti u potpunoj kontroli u svojoj kući i želi bežično upravljati svojom kućom pomoću mobilnog uređaja, onda je ova aplikacija stvorena za vas.

Uz pomoć ove aplikacije i nekoliko bežičnih senzora koje ćete postaviti u stanu, biti ćete u mogućnosti upravljati mnoštvom senzora i regulatora po svojoj kući ili stanu.

ninja Blocks iPhone aplikacija

ninja Blocks iPhone aplikacija

I kad vas nema kod kuće imate i video uvid

Neke od mnogobrojnih mogućnosti su regulacija topline i vlažnosti u stanu, nadgledanje prostorija pomoću video kamera koje sav snimljeni sadržaj prenose na vaš iPhone mobilni uređaj, senzori za detekciju kretnji, bežično ulazno zvonce, te mnoge druge primjene.

Uz ovu aplikaciju za iPhone uvijek ćete znati kada imate gosta pred svojim vratima, kada vam netko otvara bilo koji od prozora ili ako vam se čak promjeni temperatura u dnevnom boravku.

Uz ovu jednostavnu, intuitivnu i lako za koristiti aplikaciju, postanite gazda svog doma gdje se ništa ne može dogoditi bez da vi to odmah znate.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u Apple, iPhone, iPhone 6, iPhone3, iPhone4, iPhone5 i označen sa , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s