Kamera aplikacija za iPhone

Volite slikati sadržaj pomoću svog iPhone smartphone mobilnog uređaja? Onda je ovaj članak napisan samo za vas. Istražili smo koje su neke od najboljih aplikacija za slikanje i obradu vaših uslikanih fotografija.

Pokažite svima svoju umjetničku nadarenost i kreativnost pomoću ovih aplikacija za slikanje i obradu fotografija.

camera +pro iPhone kamera aplikacijaCamera+ aplikacija za iPhone

Jednostavan i kvalitetan alat za slikanje i obradu vaših fotografija na mobilnom uređaju.

Veoma jednostavan s mnoštvom dodatnih efekata pri slikanju koji su uredno i pregledno posloženi, kao i efekti pri obradi same fotografije, učiniti će ovu aplikaciju poželjnu na svakom iPhone mobilnom uređaju.

Ukoliko razmišljate o dobroj aplikaciji kamere za svoj iPhone smartphone, svakako razmislite o Camera + vezijama.
Također pogledajte što sve nudi verzija Camera + Pro koji je malo napredniji ali rezultatom ćete biti zadovoljni jer ova aplikacije kamere je zaista odlična

Picfx aplikacija kamera iPhone

Picfx aplikacija kamera iPhone


Picfx – kamera aplikacija za iPhone

Malo ozbiljnija ali također kvalitetna aplikacija za obradu fotografija na mobilnim uređajima, Picfx se ističe svojom mogućnošću slojevitog obrade slika.

Imate mogućnost dodavanja više slojeva, te na svakom sloju dodatno izmjenjivati i obrađivati sliku, te ju tako izmijeniti na potpuno nove načine.

Preporučuje se za svakoga tko želi ozbiljnije i detaljnije obrađivati svoje slike i fotografije na iPhone mobilnom uređaju.

Gridditor kamera aplikacija

Za razliku od ostalih aplikacija za obradu fotografija na tržištu, Gridditor vam nudi mogućnost da određene efekte i slojeve možete stavljati u samo određene dijelove slike koje ste sami odredili. To može biti samo središte slike ili neki od rubnih dijelova slike. Zanimljiva i zabavna aplikacija koja je jednostavna za koristiti i preporučuje se svima.

PhotoToaster – kamera aplikacija za iPhone

Jedna od najboljih i najomiljenijih aplikacija za obradu i editiranje slika i fotografija među korisnicima iPhone-a. Dolazi s mnoštvom svih vrsta alata za uređivanje slike kao što su osvjetljenja, rubovi fotografije, leće, razine slike i još mnoge druge.

KitCam aplikacija kamera

Sličan ostalim alatima, ali s jednostavnim i intuitivnim sučeljem, te pregrštom efekata i mogućnosti za obradu slika i filmića, svatko tko instalira KitCam na svoj iPhone neće požaliti. Sve efekte možete isprobati čak i prije nego ste uslikali fotografiju, te tako možete znati kako će vam ispasti fotografija prije nego ste uopće uslikali. Uz mnoštvo efekata i dodataka koje ima malo koja takva aplikacija, svatko tko ju isproba jednom zavoljet će je odmah.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u Apple, iPhone, iPhone 6, iPhone3, iPhone4, iPhone5 i označen sa , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

2 odgovora na Kamera aplikacija za iPhone

  1. Ivana napisao:

    Ja imam problem, naime, imam iPhone 4 i kad odem na kameru, meni nisu ponudjeni efekti, kao ni panorama, ni kvadrat.. Inace, sve iOS-e prihvacam, i ne vidim gdje bi trebao biti problem, jer svi ostali iPhone 4, 4s…. Imaju to, samo moj ne. Sta da uradim?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s