Top 10 besplatnih aplikacija za vaš iPhone 5

Najbolje top 10 aplikacije za iPhone 5Ono što vaš iPhone čini jedinstvenim i odličnim je cijela paleta aplikacija koje će vam ili olakšati život ili učiniti ga zaniljivijim. I sve to za nula kuna (ili ako baš želite, 0 centi). U nastavku ćemo vam predstaviti super zanimljive aplikacije koje svakako isprobajte

iPhone photoshop aplikacija1. Adobe Photoshop Express

Ako je itko od vas ikad koristio Adobe Photoshop na osobnom računalu znat će o kakvom močnoj aplikaciji govorimo.

E pa sad zamislite da sve to možete upotrijebiti i na svom telefonu. Samo vam je nebo granica.

Adobe Photoshop Express omogućiti će vam editiranje fotografije onako kako to rade profesionalci. Svaka preporuka za testiranje.

2. BitCase

Trebate li dodatnog prostora za Cloud sinhronizaciju vaših podataka ovo je aplikacija za vas. Bespaltno dobivate 10GB prostora a za svega 99$ godišnje prostor vam je neograničen. Odlična stvar za pohranu video zapisa, fotografija i svega što zahtjeva veliku količinu prostora.

3. Cloze

Aplikacija Cloze prikuplja twitove, e-mail poruke, objave na Facebooku i ostale oblike komunaikacije te ih selektira po važnosti ovisno o tome tko je od osoba koje ih objavljuju vama najvažniji. Ovo je vrlo korisna aplikacija jer vam čuva vrijeme. Na jednom mjestu tako vidite sve twitove, Facebook objave, LinkdIn objave od jedne osobe bez da morate otvarati svaku od tih aplikacija zasebno.

dropbox aplikacija iphone 54. Dropbox

Dropbox je aplikacija koja vam omogučava pristup pohranjenim dokumentima u Cloudu.

Sada dokumentima možete pristupiti i sa telefona.

Aplikacija je krajnje jednostavna za korištenje te pregledno sučelje.

5. EasilyDo

EasilyDo je aplikacija koja će vam koristiti kao osobna tajnica. Aplikacija se spaja na online servisima kao što su e-mail, Facebook, kalendar, …i traži stvari koje vam mogu olakšati život (npr. Podsjeća vas da kontakt od kojeg vam je stiao e-mail dodate u kontakte ili da sastanak koji ste potvrdili e-mailom dodate u kalendar)

6. GAIN Fitness

GAIN Fitness je aplikacija koja će vam pomoći u tijelovježbi. Možete ju apsolutno prilagoditi sebi te će vas aplikacija podsječati šta, koliko i kada vježbati kako biste ostali u formi

7. Google translate

Svi smo se često susreli sa situacijom da nam treba hitan prijevod na neki svjetski jezik. Ili se u svakodnevnoj konverzaciji nismo mogli sjetiti kako se kaže neka banalna fraza ili riječ. Za to nam služi Google Translate.

8. IMDB Movies and TV

Koliko puta nam se dogodilo da se ne možemo sjetiti filma u kojme je glumila Charlize Theron ili Brad Pitt. Ova aplikacija će vas riješiti mozganja u sekundi. Jedna od najposječenijih web stranica na svijetu sada je dostupna i na vašem iPhonu u obliku aplikacije.

9. Kindle

Ova aplikacija će vam omogućiti čitanje knjiga, časopisa, novina, … na vašem iPhone-u bez potrebe za kupnjom e-readera. Iz ove aplikacije možete skinuti tisuće knjiga, časopisa i preko stotinu dnevnih novina

10. LinkedIn

Jedna od najbrže rastučih društvenih poslovnih mreža sada vam je dosupna i na zaslonu vašeg telefona. Istražite sve mogučnosti koje vam pruža. Svakako posjetite AppStore i uživajte u istraživanju stotine tisuća aplikacija koje vam mogu pružaju zabavu ali i olakšavaju svakodnevnu komunikaciju sa svijetom oko vas.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iPhone5 i označen sa , , , , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Jedan odgovor na Top 10 besplatnih aplikacija za vaš iPhone 5

  1. Povratni ping: Horizon aplikacija za iPhone – horizontalna HD video kamera | iPhone servis - Apple

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s