iPhone aplikacije za muškarce

girlfriend keeper aplikacija iPhoneKoje su iPhone aplikacije za prave muškarce?

Provjerite na našoj stranici popis svih aplikacija koje bi svi pravi muškarci trebali imati na svom iPhone smartphone mobilnom uređaju.

Girlfriend Keeper

Uz pomoć ove aplikacije nikad nećete zaboraviti rođendane ili datume godišnjice vaše bolje polovice i provesti noći na kauču u dnevnom boravku. U aplikaciju možete pohraniti sve bitne datume poput rođendana i godišnjica, te će vas aplikacija podsjećati na vrijeme kada se neki bitni datum približava.

Uz to, pomoću aplikacije za iPhone možete aktivirati mogućnost slanja automatski generiranih poruka, koje možete podešavati koliko često će se slati i vrstu poruka kakve će se slati, ovisno o stadiju vaše veze.

Happy Sex

Aplikacija posvećena boljem razumijevanju vašeg seksualnog života i stanja veze. Uz pomoć ove aplikacije u roku od 30 dana učinit ćete sebe i svoju bolju polovicu sretniju i zadovoljnijom uz pomoć ekspertnih i profesionalnih savjeta o romansi i seksu, te će vaš seksualni život biti mnogo sretniji i zadovoljavajući.

Uz savjete, postoji i forum na koji možete postaviti sva eventualna pitanja oko stvari koje vam nisu jasne, te će vam profesionalci iz područja romantike i seksualnosti pomoći pri odgovaranju na vaša pitanja i rješavanju eventualnih problema koje imate u vezi ili krevetu.

Tie-a-Tie Deluxe

Budite spremni za poslovne sastanke i svečana događanja uz pomoć ove korisne aplikacije koja će vam pomoći da više nikad nećete morati tražiti nekoga da vam zaveže kravatu. U samo par jednostavnih koraka možete naučiti kako vezati nekoliko vrsta kravata za sve moguće prigode. Za svaki korak vezanja kravate su vam prikazane jasne i jednostavne za razumjeti slike koje vas vode iz koraka u korak kao doći do idealno zavezane kravate. Uz upute o vezanju kravata, aplikacija će vas naučiti koja vrsta košulje i ovratnika ide uz koju vrstu vezanja kravate.

Knots, Splices, and Rope Work

Svaki muškarac bi trebao znati vezati čvorove, a uz pomoć ove aplikacije, to sada možete biti i vi. Uz mnoštvo ilustracija, aplikacija će vas naučiti vezati sve vrste čvorova koje ste ikad poželjeli, od malih i jednostavnih, pa sve do velikih i kompletnih. Aplikacija ima starinski izgled, što je razumljivo jer većina uputa o vezanju čvorova je iz dvadesetih godina 19. stoljeća, koje je napisao Hyatt Verill, poznati istraživač i ilustrator.

SAS Survival Guide

Naučite kako preživjeti u bilo kakvom prirodnom okruženju uz pomoć ovog vodiča, jednog od najboljih i najpopularnijih na svijetu. Naučite kako preživjeti u pustinji, tropskoj prašumi ili ledenoj pustoši, što vam je sve potrebno za preživljavanje te kako primijeniti prvu pomoć u takvom okruženju. Aplikacija dolazi s mnoštvom uputa, ali i slika i videa pomoću kojih ćete lakše naučiti kako preživjeti svugdje na svijetu.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u Apple, iPhone, iPhone 6, iPhone3, iPhone4, iPhone5 i označen sa , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s