iPhone 6 novosti

Novosti koje možemo očekivati izlaskom novog iPhone 6 uređaja

iPhone6 novi novostiTek što je na tržište stigao najnoviji model iPhona, 5c i 5s, već razmišljamo o nasljedniku. Šestici. Očekuje se njegovo predstavljanje sredinom lipnja 2014.

Prvo pitanje koje se nameće je što će nasljednik imati bolje, veće, naprednije od petice. Nažalost, to ćemo vidjeti tek za osam mjeseci. Ono što možemo znati su predviđanja analitičara i poznavatelja Applea.

Pretpostavlja se da će novi model ovog telefona doći u tri izvedbe koje neki nazivaju iPhone 6 mini, iPhone 6 i iPhone 6 XL.

Sljedeće pitanje koje se nameće je hoće li novi telefon doći s novim OS-om ili će i taj model zadržati iOS 7, kao i njegov prethodnik.

Ono što je velika odlika i prednost nad konkurencijom je Retina display koji je Apple patentirao. Pretpostavlja se da će novi model imati 1080p Full HD rezoluciju. Neki Appelovi patenti ukazuju na morphing tehnologiju i pitanje je hoće li ona biti ugrađena već i u ovaj uređaj. Ili ju možda čuvaju za neke nove uređaje!?

Analitičari nagađaju da će novi telefon imati veći zaslon i usuđuju se reći da će doći u dvije inačice, 4,7 i 5,7 incha. Ono što poznavatelje neće iznenaditi je procesor u novom telefonu. Predviđa se da će u aparat biti ugrađen quad-core A8 ili evoluirao A7.

Kamera kojoj se nadamo u iPhone 6 je Sonyjeva tehnologija koju je Apple otkupio nedavno. Radi se o 13-megapikselnom senzoru koji je znatno manji od prethodnog . Perfekcionisti mogu odahnuti, veličina mu ne ugrožava kvalitetu slike.

Apple je podnio zahtjev za patent koji se odnosi na bežično punjenje. Hoće li se ta vrsta napajanja pretvoriti u mainstream ovim telefonom? Nadamo se da hoće! Svakako bi nam olakšao život.

Ovo su tek neka od nagađanja što i kako će promijeniti novi iPhone 6. Sa sigurnošću možemo reći da ekipi iz Apple zadatak nije nimalo lak ako uzmemo u obzir ozbiljnu konkurenciju kao što je Samsung Galaxy S4, HTC One ili Xperia. Očekujemo i više i nadamo se da nas Apple ni ovaj puta neće razočarati.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iPhone 6, iPhone baterija, iPhone ekran i označen sa , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s