DocScanner aplikacija Iphone – aplikacija za skeniranje

DocScanner iPhone aplikacija

DocScanner iPhone aplikacija

Jedna od trenutno najboljih iPhone aplikacija na trenutnom tržištu, DocScanner vam omogućuje da svoj mobilni uređaj pretvorite u ručni skener pomoću kojeg možete skenirati neki papirnati dokument i odmah ga pretvoriti u PDF dokument koji možete uređivati, pretraživati i prosljediti na svoje računalo ili neki drugi mobilni uređaj.

Princip je jednostavan, potrebno je samo upaliti aplikaciju, pomoću kamere uslikati dokument koji želite pretvoriti u PDF i program će pomoću kompleksnih algoritama promjeniti sliku u tekstualni dokument.

Novo napravljene PDF datoteke moguće je pohranjivati u memoriju mobitela, pretraživati tekstove unutar datoteka pomoću tražilice, slati te dokumente preko e-maila na druge mobilne uređaje ili računala.

Također je bitno naglasiti, da papirnati dokumenti nisu jedini koje možete uslikati i pretvoriti u PDF datoteke, moguće je također uslikati i račune u restoranima za lakšu dokumentaciju u poslovnoj evidenciji ili čak tekst sa ploča koji se pisao tijekom poslovnog sastanka.

DocScanner je kompatibilan sa Dropbox-om, te je sve uslikane dokumente moguće pohraniti na online virtualnoj memoriji koju možete prosljediti drugima ili skinuti podatke s nje nazad na svoj mobilni uređaj ili računalo.

U svakom slučaju, ovo je veoma korisna aplikacije za iPhone i toplo se preporučuje svima koji žele pohranjivati i biti u mogućnosti digitalno pretraživati svoje dokumente.

Iphone servis blog nudi i mnoge druge aplikacije za Iphone primjerice nama korisna je Photoshop aplikacija  za iPhone , iPhone5 aplikacije , iPhone aplikacije za cure . Više o aplikacija na Iphone pročitajte :Cesar Millan aplikacija za iPhone , iPhone aplikacija za skeniranje , 500px Iphone aplikacija za skidanje fotografija  , PhoneClean iPhone aplikacija za oslobađanje slobodnog prostora ,
Photoshop za iPhone aplikacija ,Sex aplikacije za iPhone , Alkotest Iphone aplikacija ,
Top iPhone aplikacije za cure

Ukoliko imate problema ili želite pronaći neka jednostavna rješenja za svoje iPhone pročitajte više dekodiranje iphone , baterija za iphone

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iPhone3, iPhone4, iPhone5 i označen sa , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s