Glasine o novom iPad i iPhone sa laserskom tipkovnicom

iPad sa laserskom tipkovnicom

iPad sa laserskom tipkovnicom

Zvuči vam možda kao znanstvena fantastika, zar ne? Ali nekadašnja znanstvena fantastika, mogla bi uskoro postati stvarnost, zahvaljujući Apple-u i inovacijama.

iPad i iPhone sa laserskom tipkovnicom

Postoje naznake da Apple za već sljedeće modele iPad-a i iPhone-a razvija tehnologiju kojom bi se laserski projicirala tipkovnica na ravne površine.

Saznali smo kako je Apple prijavio u uredu za patente moguću tehnologiju za lasersku projekciju tipkovnica, te kako postoji mogućnost da bi se navedena tehnologija mogla pojaviti već u sljedećim modelima iPhone-a i iPad-a.

Navedeni patent bi se nalazio na gornjoj strani iPhone-a i iPad-a, pored zvučnika, te bi se tamo nalazili laserski projektor tipkovnice, koji bi projicirao tipkovnicu na ravne površine poput stolova i podova, te senzora za detekciju pokreta, koji bi se nalazio iznad projektora tipkovnice, te bi u tri dimenzije precizno procjenjivao koje tipke na tipkovnici su pritisnute.

Svi iPhone i iPad uređaji opremljeni tom tehnologijom morali bi biti u statičnom položaju na boku kako bi nesmetano mogli tipkati po tipkovnici. Ako Apple uspije realizirati ovaj svoj patent, dogoditi će se revolucija na području mobilne telefonije i prijenosnih tablet računala, te mislimo kako će mnoge ljude obradovati svojim napretkom u uređajima, te će mnogi jedva čekati da nabave svoji uređaj sa laserskom tipkovnicom.

Malo po malo, i uskoro ćemo doći do holograma na mobilnim uređajima.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone i označen sa , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s