Kako uploadati slike s iPhone-a na Google+

Koristite Google + servis? Zanima Vas kako staviti slike sa svog iPhone mobilnog uređaja na svoj Google + korisnički račun?

Pročitajte u našem članku kako možete baš to napraviti, tako da vaše slike uvijek budu na sigurnom i da ih možete podijeliti sa svim svojim prijateljima i poznanicima.

Kako uploadati slike sa Iphone-a na Google+ account

Kako uploadati slike sa Iphone-a na Google+ account

Do nedavno, samo korisnici Android operativnih sistema za mobilne uređaje su mogli svoje slike na Google + korisničke račune. Tomu je sada došao kraj, te korisnici iPhone-a sada također mogu stavljati svoje omiljene slike pomoću bilo koje aplikacije koja to omogućuje na svoj Google + račun.

Mi smo koristili aplikaciju Piconhand za stavljanje slika na svoj račun, ali vi možete koristiti i neku drugu aplikaciju za Iphone 5 ako vam više odgovara.

Prvo što je potrebno napraviti, jest instalirati aplikaciju za upload-anje slika na svoj korisnički račun. Nakon što imate potrebnu aplikaciju, upalite svoj google + korisnički račun preko aplikacije, te će vam se na ekranu pojaviti ispis svih vaših albuma sa slikama. Tada je potrebno kreirati novi album, koji možete nazvati kako god želite, te birate želite li svima dati pristup tom albumu ili samo određenim osobama koji znaju vašu tajnu lozinku za pristup albumu.

Kada ste to sve obavili, potrebno je pritisnuti tipku “upload”, te nakon što odaberete sve slike koje želite podijeliti s nekim ili svim osobama na internetu, pritisnete tipku start kako bi započeli proces prijenosa slika na svoj račun. Proces prijenosa možete pratiti na ekranu za svaku sliku posebno, a kada je proces gotov, aplikacija će vas zvučno obavijestiti da je završila.

Više ne morate živjeti u strahu od gubitka svojih slika sa svog iPhone-a, pohranite ih na sigurno mjesto na svom Google + računu, te ih podijelite sa svim svojim članovima obitelji, prijateljima, kolegama s posla ili kime god želite.

No svakako pazite da Vam u Google+ aplikaciji nije namješteno da sve slike koje fotografirate se automatski uploadaju na Vaš Google+ račun ( ugasite tu opciju )

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iPhone3, iPhone4, iPhone5 i označen sa , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s