Problemi s iPad 3

ipad3 problemi - kako ih rješiti, ipad iphone servis zagreb

iPad 3 se onekad prekomjerno zagrijava

Na tržištu se pojavio iPad 3 koji donosi mnoga poboljšanja u odnosu na svoje prethodnike kao što su jača kamera, jači grafički procesor, bolja kvaliteta ekrana, više radne memorije i još mnoštvo drugih poboljšanja.

Unatoč svim tim poboljšanjima, pojavili su se i neki problemi. Za vas smo ih nabrojali i moguća rješenja kako ih ukloniti. Koji su to iPad problemi, saznajte kod nas.

Pregrijavanje
Najveći problem na koji se žale korisnici iPad-a 3 je pregrijavanje u odnosu na njegove prethodnike. U odnosu na prijašnje modele ovaj se zagrijava na 33.6°C, što je 5.5°C više od prijašnjih modela.

Tvrtka Apple tvrdi kako je zagrijavanje uređaja unutar normalnih granica, te kako nema razloga za paniku. Glavni razlog za ovaj problem je veća baterija s povećanim kapacitetom.Problem zagrijavanja moguće je riješiti na nekoliko načina.

Prvi bi bio da nakon kupnje iPad-a 3 ispraznite bateriju skroz do kraja, te ju nakon toga stavite na duže punjenje. Prije potpunog pražnjenja pokazalo se da se baterija znatno više pregrijava, ali nakon potpunog pražnjenja i punjenja, temperatura baterije se vratila unutar prihvatljivih granica.

Još neka od preporučenih rješenja su korištenje punjača koji se dobije uz iPad, smanjivanje svjetlosti ekrana na tabletu ili suzdržati se od korištenja iPad-a prilikom punjenja ili odlazak na servis za iPhone i iPad.

Punjenje baterije
Još jedan od čestih problema među korisnicima iPad-a 3. Korisnici tvrde kako je iPad-u potrebno nekoliko sati više da se napuni u odnosu na svoje prethodnike.

Iz tvrtke Apple su izjavili kako je punjenje baterije unutar granica normale zbog povećanog kapaciteta baterije, te da s vremenom će punjenje biti sve brže i brže. U slučaju da vam se baterija slabije puni neko duže vrijeme, otiđite u ovlašteni iPad i iPhone servis Zagreb ili reklamirati uređaj za novi.

Wi-Fi
Treći problem na koji se žale mnogi korisnici. Tvrde kako njihov iPad ima mnogo slabiju bežičnu vezu na internet u odnosu na prijašnje iPad-ove. Neki kažu kako je bežična veza samo slabija, dok su se neki požalili kako im spajanje na bežični internet uopće ne radi.

Pokazalo se kod nekih, kako je potrebno biti u radijusu od 2 m od routera kako bi wi-fi nesmetano radio, što je malo kome prihvatljivo.

Problem je moguće riješiti tako da se u podešenjima za bežične mreže izbriše povezanost s postojećom mrežom, te nakon toga se ponovo napravi. Kao i kod ostalih problema, ako se ne mogu rješiti, odnesite svoj iPad ili iPhone na popravak u iphone servis.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone baterija, iPhone popravak, iPhone servis i označen sa , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s