iPad problemi

koji su sve moguci ipad problemi - ipad lista problema

Mogući iPad problemi

Sa milijunima prodanih primjeraka diljem svijeta, iPad je daleko najpoznatiji i najviše korišten tablet u odnosu na konkurenciju. Tokom godina, sa novijim modelima iPad-a dolazila su brojna poboljšanja, ali uz sva ta poboljšanja, ponekad se pojavljuju i problemi. Reći ćemo vam koji su neki od najčešćih problema sa iPad-om, te kako ih rješiti.

Zablokiran ekran
Jedan od čestih problema na svim modelima iPad-a. Slika na ekranu se zablokira, te sam ekran ne reagira na naredbe koje dobiva preko touchscreen-a ili ugrađenih tipki. Najčešći uzrok ovog problema su aplikacije koji sami korisnici instaliraju na svoj iPad.

U slučaju ako vam se ekran zablokira, najbolje je resetirati sam uređaj a ako se problem pojavljuje kroz duži vremenski period, iPad je najbolje odnjeti na popravak u servis za iphone i ostale apple proizvode.

Ne možete upaliti iPad
U slučaju da iPad ne možete u paliti, nemojte odmah paničariti i pretpostavljati najgore. Problem je ponekad moguće rješiti sa malo duljim držanjem tipke za paljenje i gašenje.

Ako to ne radi, pokušajte staviti iPad na punjenje, jer postoji velika vjerojatnost da mu se samo baterija ispraznila, te ako ni to ne pomaže, najbolje je odnjeti ga u ovlašteni servis iPad-a.

iTunes ne prepoznaju iPad
Ponekad se može dogoditi da iTunes ne prepoznaju iPad koji imate spojen u računalo. Neki od mogućih problema su oštećeni kabel s kojim spajate iPad na računalo, port od računala u koji je spojen kabel ili starija verzija iTunes-a na računalu. Potrebno je ažurirati iTunes, restartati računalo i iPad, te ako i to ne radi, obrisati iTunes i ponovo ih instalirati.

iPad baterija se ne puni
Postoji nekoliko mogućih razloga zašto se vaša iPad ili iPhone baterija puni sporo ili uopće ne puni. Jedan od mogućih problema je pokvareni USB utor na računalu, te vam savjetujemo da kabel pokušate ukopčati u neki drugi utor na računalu ili ga probate ukopčati u punjač.

Ako se i tad ne puni, moguće je da je kvar u iPad kabelu ili u samom tablet uređaju. Ako je razlog nepunjenja pokvareni iPad, savjetujemo vam da svakako posjetite ovlašteni iPhone i iPad servis.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iPhone baterija, iPhone popravak, iPhone servis i označen sa , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Jedan odgovor na iPad problemi

  1. Povratni ping: Problemi s iPad 3 | iPhone servis - Apple

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s