Mophie – iPhone prijenosni punjač baterija

prijenosni punjac za iPhone - mophie powerstation

Mophie iPhone punjač

Ponekad je prava noćna mora, kada otiđete negdje na daleki put, izvan civilizacije, želite se javiti svojima doma da ste sretno stigli, aliprimjećujete kako vam se vaša iPhone baterija ispraznila. Ne možete se javiti svojima, ako vam se nešto dogodi, ne možete nazvati nekoga da vam dođe pomoći. U takvim slučajevima i vi ćete poželjeti Mophie Powerstation ili Powerstation Duo.

Riječ je o prijenosnom punaču za vaš iPhone, koji će vam u veoma kratkom roku napuniti bateriju za vaš iPhone ili iPad od 0 do 100%. Oba Powerstation uređaja imaju snagu od 2.1A, te se razlikuju po tome što običan powerstation ima kapacitet od 4000 mAh, dok Powerstation Duo ima 6000 mAh.

Oba prijenosna punjača su malo veća od iPhone-a 5 te ih nije problem spremiti u džep od hlača, jakne ili putne torbe. Iznimno su jednostavni za koristiti, dolaze sa dva kabela od kojih se jedan koristi kako bi se prijenosni punjač spojio na gradsku mrežu i tako napunio, dok drugi kabel služi kako bi se prijenosni punjač spojio na vaš iPhone ili iPad.

Nisu potrebne nikakve dodatne aplikacije za iPhone ili nešto slično, samo ukopčate svoji iPhone i čekate. Punjenje traje malo više od jednog sata na običnom Powerstationu, dok na Duo verziji to traje malo duže, skoro dva sata, ali zato Duo verzije može puniti dva uređaja odjednom, bili oni iPad ili iPhone.

Zahvaljujuči svojoj praktičnosti i elegantnom izgledu, prijenosni punjači Powerstation i Powerstation Duo su pun pogodak za ljude koji vole putovati i odlaske u prirodu, pogotovo na duže vrijeme.

Na ovaj način ne morate ići na iphone otključavanje u iphone servis, da vam zamjene staru iphone bateriju,  možete si osigurati da vaš iPhone uvijek bude spreman za poziv ili nešto drugo kada vam najviše zatreba.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iPhone baterija, iPhone otključavanje, iPhone popravak, iPhone servis, iPhone3, iPhone4, iPhone5, prijenosni punjač baterije iPhone i označen sa , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

2 odgovora na Mophie – iPhone prijenosni punjač baterija

  1. Povratni ping: Koju eksternu (vanjsku) bateriju za iPhone izabrati | iPhone servis - Apple

  2. Povratni ping: Mophie dodatna punjač baterija za Phone 6/Pro | iPhone servis - Apple

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s