Najiritantnije iPhone greške

koji su najcesci problemi kod iphone-a koji smetaju korisnike diljem svijeta

Najcesci i najiritantniji problemi

Najnoviji iPhone 5 je tijekom zadnjih mjeseci postao jedan od omiljenih modela smartphone mobilnih uređaja, kako kod okorjelih Apple fanova, tako i kod novih iPhone korisnika. Velika većina korisnika je zadovoljna, ali s vremenom, ljudi su počeli primjećivati neke probleme s iPhone-om. Napravili smo popis nekih od najčešćih i najiritantnijih grešaka koje se mogu dogoditi vašem iPhone-u.

Pretjerano zagrijavanje
Jedan od najčešćih iPhone problema koje su korisnici primijetili je pretjerano zagrijavanje nakon dužeg korištenja u kratkom vremenskog razdoblju. Stražnji dio iPhone-a, pogotovo u dijelu baterije se pretjerano zagrijava, te neki korisnici su izmjerili temperature od čak 44°C na svom uređaju. Ako vam se iPhone baterija počne pretjerano zagrijavati svakako preporučujemo da mobitel odnesete u ovlašteni iPhone servis.

Slaba baterija
U odnosu na neke prijašnje iPhone modele kao što su iPhone 4 ili iPhone 4S, iPhone 5 je primjetljivo slabija. Razlog tomu je donekle je jači hardware koji crpi više energije, kao i greška s baterijom zbog koje se pretjerano zagrijava i time troši energiju. U slučaju da primijetite da se vaša iPhone baterija pre brzo troši, svakako posjetite servis iPhone gdje će vam serviseri zamijeniti bateriju ili vam dati novi iPhone u zamjenu za stari.

Oštećenje kućišta
Mnogi korisnici su primijetili kako novo aluminijsko kućište iPhone-a 5 je veoma osjetljivo na ogrebotine i udarce, te kako su i najmanje ogrebotine izrazito vidljive, pogotovo na crnom kućištu. Dosta njih je čak primijetilo da njihovi iPhone-i su bili oštećeni kada su ih izvadili iz kutije. Budući da je aluminij veoma osjetljiv na ogrebotine i udarce, savjetujemo vam da si nabavite zaštitnu masku ili torbicu za iPhone.

Wi-Fi problemi
Kod nekih iPhone 5 uređaja se pokazalo kako imaju problema sa spajanjem na bežični internet, te kada se spoje, da imaju jako slabi signal. Isti problem nije primjeren na mobilnom internetu, već je ekskluzivan samo za wi-fi internet. Najvjerojatnije je zbog nekakvog kvara u anteni, te ako vam se ovaj kvar dogodi svakako odnesite svoj iPhone u ovlašteni iPhone servis.

Loše učvršćena unutrašnjost
Neki od iPhone modela su izašli na tržište s loše učvršćenom baterijom ili nekim drugim dijelom hardvera, te zbog toga kada tresete iPhone čujete lupkanje labavih dijelova u unutrašnjosti. Ovo je tvornička greška i svakako vam je u interesu da što prije odnesete iPhone na servis.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iPhone baterija, iPhone otključavanje, iPhone popravak, iPhone servis, iPhone3, iPhone4, iPhone5 i označen sa , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s