iBeetle – auto za iPhone korisnike

prvi auto predviđen za iphone korisnike

Unutrašnjost iBeetle-a

Na šangajskom auto show-u otkriven je prvi rezultat suradnje tvoraca jedne automobilske marke s proizvođačem iPhone-a. Volkswagen i Apple udružili su snage kako bi vam predstavili iBeetle, prvi auto koji na svojoj nadzornoj ploči ima utor koji je ekskluzivno dizajniran za iPhone.

Ovaj spoj mobitela i auta će vam omogućiti mnoge funkcije koje do sada niste imali u svom auto, a željeli ste ih. Postoje dva načina interakcije iPhone-a s automobilom, bežično putem bluetooth-a ili tako da svoj iPhone ukopčate u posebno napravljen utor u komandnoj ploči.

Kada ga spojite s autom, dobivate pristup automobilovoj navigaciji i audio sustavu. utor za iPhone vam uz to služi i kao punjač za mobitel, tako da nećete trošiti bateriju dok vam je mobitel ukopčan, već ćete ju još i napuniti.

Kada spojite iPhone s automobilom imat ćete detaljne informacije o stanju automobila na zaslonu svog iPhone-a, kao što su potrošnja goriva, trenutno stanje ulja, temperaturu unutar i izvan auta, te mnoge druge.

Također postoji i mogućnost vođenja zabilješki o prijašnjim vožnjama poput prijeđenih kilometara i potrošeno gorivo, kao i mogućnost uspoređivanja tih informacija s trenutnom vožnjom, u svrhu poboljšanja vožnje vozača.

Za komunikaciju s drugim ljudima tijekom vožnje postoje načini kao što su automatsko čitanje pristiglih SMS poruka, te glasovne naredbe pomoću kojih možete pisati poruke ili nazvati ljude. U unutrašnjosti auta su ugrađeni dodatni mikrofon i zvučnici kako bi ste lakše mogli pričati i čuti osobu s kojom razgovarate.

iPhone je moguće spojiti na iTunes tijekom vožnje, te pomoću njega možete slušati svoju glazbu ili glazbu vaših prijatelja koji su ju upload-ali na internet, te pomoću kamera koje su ugrađene u autu uslikati fotografije koje možete odmah podijeliti sa svojim prijateljima i poznanicima.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iPhone5. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s