Najskuplji iPhone 5 na svijetu

iPhone 5 - napravljen sa dijamantima i zlatom

Najskuplji iPhone 5 na svijetu

Za sve one malo dubljeg džepa, koji ne znaju što bi sljedeće kupili sa svojim novcima, predstavljamo vam najskuplji iPhone 5 na svijetu. Ako se odlučite za nabavu ovog iznimno rijetkog i jedinstvenog mobitela, garantirano vam je da ćete biti centar pažnje, gdje god išli.

Ovo ekstravagantno i tehnološko remek djelo je napravio Stuart Hughes, svjetski poznati tehno umjetnik, koji se već prije proslavio sa svojim jedinstvenim i skupim mobitelima. Prijašnji rekord mu je bio zlatni iPhone 4S čija je cijena bila 6 milijuna funti (oko 9.5 milijuna dolara), dok je cijena ovog iPhone-a 5 procijenjena na 10 milijuna funti (15.3 milijuna dolara).

Sam iPhone nije u tehnološkom smislu drukčiji od običnog iPhone-a 5, jedina mu je razlika što umjesto tradicionalnog Gorilla stakla ima novo Sapphire staklo koje je mnogo čvršće i manje su šanse da će puknuti pri padu. Ono što ga ističe od ostalih iPhone 5 modela je vanjština, koja je napravljena od čistog zlata i obložena dijamantima.

Glavni dio ovog umjetničkog djela je svakako rijetki crni dijamant od nevjerojatnih 26 karata, koji sam po sebi vrijedi oko 14 i pol milijuna dolara a ugrađen je na mjesto Home tipke. Uz njega, mobitel sadrži i 600 dijamanata po svim rubovima, maskom i logom od 24 karatnog zlata, te se na samom logo-u nalazi još 53 dijamanta.

Stuart je mobitel išao raditi po narudžbi jednog bogatog kineskog biznismena, a kao bi ste i vi željeli ovakav jedinstveni iPhone 5, morat ćete zbilja duboko posegnuti u svoj džep. Barem će vam biti osiguran besplatan iphone servis u slučaju kvara, valjda…

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iPhone5 i označen sa , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s