Kako očuvati iPhone

Nabavili ste svoj novi iPhone, te bi ste željeli znati kako ga očuvati? Želite spriječiti nepotrebne odlaske u iPhone servis? Pripremili smo vam nekoliko jednostavnih savjeta koji su lako primjenjivi na vašem iPhone-u, te kako ga zaštititi, kao i podatke koji se nalaze na njemu.

kako zaštititi svoj iphone - ogrebotine i oštećenja

Kako zaštititi iPhone

Jedna od najčešćih vrsta oštećenja iPhone-a su oštećenja kućišta. Mogu se dogoditi na mnogo različitih načina kao što su ogrebotine od ključeva u džepu, padovi na pod, znatiželjni kućni ljubimci i još mnogo drugih načina. Otpornost na padove, ogrebotine i udarce mu je mala, te su oštećenja jasno vidljiva, pogotovo na crnom kućištu.

Zbog toga vam preporučujemo nabavu maske za iPhone. Proizvode se od različitih materijala kao što su guma ili plastika, svakakvih boja i oblika, te im je zadaća zaštititi kućište vašeg mobilnog uređaja. Spriječiti će ogrebotine i oštećenja kućišta koja nastaju udarcima ili padovima, bilo sa stola, iz džepa ili ruke.

Isto tako je potrebno i ekran zaštititi od udaraca i ogrebotina. iPhone ekran je donekle otporan na ogrebotine i slična oštećenja, ali do određene mjere. Kako bi ste ga dodatno zaštitili, predlažemo vam nabavu zaštitne folije za ekran koja će smanjiti mogućnost nastanka ogrebotina, bez da umanji vidljivost na ekranu.

U slučaju da vam ekran ipak popuca ili se izgrebe, lako ga je popraviti. Potrebno je jedino otići u neki ovlašteni servis iPhone-a, gdje vam serviseri u veoma kratkom roku mogu zamijeniti stari oštećeni ekran za novi neoštećeni.

Baterija je također važan dio svakog iPhone-a, te ovisno o tome koliko ju dobro čuvate, toliko ćete moći raditi na svome iPhone-u. Jedan od glavnih načina kako očuvati iPhone bateriju je taj da ugasite sve nepotrebne procese koji vam troše radnu memoriju i energiju baterije. Uz to, smanjite osvijetljenost ekrana, te dodatne mogućnosti poput bluetooth-a ili interneta upalite jedino kada vam trebaju.

Ako previše ili predugo koristite iPhone, baterija bi vam se mogla pregrijati što može dovesti do kvara cijelog uređaja. Ako se uređaj počne prekomjerno zagrijavati, odmah ga ugasite i pričekajte da se malo ohladi. Ako se problem pojavljuje konstantno, najbolje je rješenje odlazak do iPhone servisa.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iPhone baterija, iPhone popravak, iPhone servis, iPhone3, iPhone4, iPhone5, maske za iPhone i označen sa , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s