iPhone šoker maska

elektro soker za iphone

Šoker maska za iPhone

Bojite se hodati mračnim ulicama? Strah vas je pljačkaša? Želite biti u mogućnosti zaštititi sebe i svoje bližnje? Vašim strahovima je došao kraj. Tvrtka Yellow Jacket je napravila prvu na svijetu masku za iPhone koja je ujedno i elektro šoker.

Unutar maske nalazi se dodatna baterija koja služi kako bi se od napadača jedne ili druge vrste mogli obraniti sa elektro šokovima od 650.000 volta, što će uzrokovati konvulzije, bol i moguća oštećenja, a vama dati priliku za bijeg.

Na vrhu maske nalaze se kontakti koji u doticaju s vašim napadačem prenose elektro-šokove iz vašeg mobilnog aparata njegovo ili njezino tijelo. Postoje dva sigurnosna mehanizma koji moraju biti deaktivirani kako bi se šoker mogao koristiti, da ne bi došlo do nezgode u kojoj bi korisnik sam sebe šokirao.

Unatoč sigurnosnim mehanizmima, potrebno je samo dvije sekunde da se mehanizmi otklone, te da je mobitel spreman za šokiranje, dok tradicionalnim šokerima je potrebno 5 sekundi da budu spremni za rad.

U slučaju da se ne morate obraniti od ikoga, dodatna baterija za iPhone šoker će vam značajno produžiti životni vijek vaše baterije, tako da se ne morate bojati kako će vam šoker potrošiti svu struju unutar iPhone baterije. Vaša iPhone baterija se neće više nikad isprazniti i nećete imati problem sa iPhone baterijom, .

Idealno za sve koji se boje hodati mračnim i pustim ulicama, a prisiljeni su zbog raznih okolnosti, ili za one koji jednostavno žele biti spremni na sve, pa čak i moguće napadače. Masku možete staviti sami ili otići u iPhone servis, pa će oni to učiniti za Vas.

Pronašli smo još neke odlične maskice : Švicarski nožić maska za iPhone , HitcasePro  maska za iPhone, UpperCup držač za kavu maska za iPhone , Fragment Blocks maska iPhone , Infinity cell baterija maska za iPhone ,najbolje maske za iPhone

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iPhone baterija, iPhone servis, iPhone4, iPhone5, maske za iPhone i označen sa , , , , , , , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Jedan odgovor na iPhone šoker maska

  1. Povratni ping: UpperCup držač za kavu maska za iPhone | iPhone servis - Apple

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s