Zašto se vaša iPhone baterija ne puni?

iphone baterija se ne puni

Zašto se baterija ne puni?

Baterija iPhone – vašeg iPhone-a 5 se ne puni, a vi niste sigurni zašto? Ne znate što ne radi i želite saznati? Za vas smo nabrojali neke korake koji bi vam mogli pomoći kod utvrđivanja i rješavanja vašeg problema s baterijom.

Prašina

Jedan od najčešćih problema, prvo morate provjeriti nalazi li vam se prašina unutar kabela za punjenje ili unutar samog mobilnog uređaja. Ako se nalazi, sljedeći korak je čišćenje te prašine, lagano i pažljivo, pomoću nekog malog kista, čačkalice ili nečeg sličnog. Time ćete ukloniti sloj prašine i prljavštine koji se nakupio na konektorima mobilnog uređaja ili kabela i sprječava protok struje.

USB

Nekoliko problema može biti vezano uz USB. Moguće je da USB utor je pokvaren, te je potrebno kabel za punjenje ukopčati u neki drugi USB utor. U slučaju da su utori ispravni, postoji mogućnost da je USB kabel kojim punite mobilni uređaj pokvaren, te ako imate rezervni, pokušajte puniti smartphone pomoću rezervnog kabela.

U slučaju da punite preko tipkovnice od računala, postoji mogućnost da je to uzrok problema. Neke tipkovnice dolaze s ugrađenim USB utorima koji vašem mobilnom uređaju ne mogu pružiti dovoljnu količinu električne energije koja je potrebna za punjenje uređaja.

Punjač za iPhone

Još jedan od mogućih problema je pokvareni punjač za iPhone. U slučaju da se punjač pokvario, pokušajte prikopčati svoj iPhone na računalo, te tako ga puniti ili pokušati spojiti smartphone na zamjenski ili rezervni punjač ako ga imate primjerice punjač za iPhone na solarnu energiju . U svakom slučaju, morat ćete pokvareni punjač zamijeniti ispravnim.

Iphone baterija

Također jedan od glavnih razloga, postoji mogućnost da vam se baterija mobilnog uređaja pokvarila. Ako nije bilo ništa od prije navedenih slučajeva i sigurni ste da je pokvarena baterija glavni krivac, potrebno je odnijeti mobilni uređaj u ovlašteni Apple iPhone servis gdje će vam stučnjaci zamijeniti bateriju.

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iPhone baterija, iPhone popravak, iPhone servis, iPhone3, iPhone4, iPhone5 i označen sa , , , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Jedan odgovor na Zašto se vaša iPhone baterija ne puni?

  1. Povratni ping: Kako očuvati iPhone bateriju | iPhone servis - Apple

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s