iPhone 5 i 4S, usporedba baterija

razlike u iPhone 5 i 4S baterijama

razlike u uređajima

Tvrtka Apple nam tvrdi da je baterija novog iPhone-a 5 jednako jaka ili čak u nekim pogledima bolja od baterije iPhone-a 4S. Kod nas saznajte u ovome članku je li to zbilja istina, ili možda ipak nije. Napravit ćemo usporedbe iPhone 4S i iPhone 5 smartphone mobilnih uređaja dok rade u različitim uvjetima i reći vam koliko su izdržali. Vremena prikazana se odnose na skroz pune baterije koje su se koristile dok se nisu potpuno ispraznile.

3G Internet promet

Apple nam je tvrdio kako baterija iPhone-a 5 može izdržati 8 sati surfanja 3G internetom, što je dva sata duže od njegovog prethodnika, iPhone 4S. U stvarnosti, Apple-ov iPhone 5 je izdržao jedva 5 sati rada, dok je iPhone 4S izdržao skoro 6 sati rada na 3G mreži bez prestanka.

Wi-Fi promet

Rečeno je kako iPhone 5 mobilni uređaj može raditi do 10 sati neprekidno na bežičnoj mreži, dok iPhone 4S je mogao maksimalno do 9 sati raditi na Wi-Fi mreži. Testiranjem je dokazano da mobilni uređaj iPhone 4S može izdržati 8 sati i 30 minuta neprekidnog rada, a iPhone 5 između 6 i pola sati do jedva 8 i pol sati, ovisno o tome da li imate upaljenu mobilnu antenu.

Razgovori

Razgovaranje preko oba mobilna smartphone uređaja bi prema Apple-u trebalo biti identično, da oba uređaja mogu izdržati 8 sati razgovora u neprekinutom pozivu. Pokazalo se da iPhone 5 može izdržati jedva oko 6 sati u neprekinutog razgovora, dok iPhone 4S je sposoban izdržati od 7 pa sve do 8 i pol sati neprekinutog razgovora, pola sata više nego što je Apple tvrdio da može.

Reprodukcija videa

Također nam je tvrđeno od strane Apple-a kako oba uređaja mogu identično izdržati reprodukciju video sadržaja, što je 10 sati bez prestanka. U ovom slučaju se pokazalo da iPhone 5 je izdržao duže, čak 11 sati, dok je iPhone 4S uspio izdržati samo 10 i pol sati.

Reprodukcija zvukova

Oba uređaja mogu izdržati do 40 sati audio reprodukcije, tako nam je Apple tvrdio, dok u stvarnosti, pokazalo se sljedeće. Mobilni uređaj iPhone 5 je izdržao samo 37 sati neprekidne audio reprodukcije, dok je iPhone 4S uspio preko 41 sat neprekidno reproducirati audio sadržaj.

Snimanje videa

Začuđujuće, oba uređaja su u ovom pogledu bila identična. Mobilni uređaj iPhone 5 i iPhone 4S su uspjeli neprekidno dva i pol sata snimati video sadržaj u najboljoj kvaliteti videa od 1080p dok se nisu ispraznili do kraja.

Više o otključavanje iPhone

O autoru servisiphone

Servis Iphone uređaja, kupovina
Ovaj unos je objavljen u iPhone, iPhone4, iPhone5 i označen sa , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s